Sustainable architecture practices were used in this remodel.This mixed-use design emphasized natural lighting.Excellent daylighting helped save resources in this warehouse space.Green remodel integrating a warehouse, art studios, a gallery and two residences.


  • Excellent Daylighting
  • Captures Views
  • Remodel Saving Resources
  • Multi-family Housing
  • Sustainable Renovations
Green remodel in Berkeley, California integrating a warehouse, art studios, a gallery and two residences.
This design is the sustainable remodel of an upper floor of a warehouse into six art studios, a gallery, and two residences. The mixed-use design's emphasis was on natural lighting, transitioning between public, semi-public and private spaces, and expressing the unique culture of the clients. 1992.
Residential  |  Commercial  |  Institutional  |  Historic  |  Profile  |  Services  |  Case Studies  |  News  |  Video  |  Contact